Over ons – verkooptrainingen

Verkooptrainingen.com is gespecialiseerd in het verbeteren van de prestaties en resultaten van sales professionals op operationeel niveau, zoals verkopers en accountmanagers, door gerichte verkooptrainingen en coaching. Ons ervaren team, met praktijkervaring, zet zich volledig in voor uw commercieel succes.

Uniek

Onze verkooptrainingen onderscheiden zich door maatwerk rollenspelen en cases die precies zijn afgestemd op uw situatie, in tegenstelling tot de algemene scenario’s die vaak bij standaardtrainingen worden gebruikt. We integreren gedragstests om uw interacties met klanten te optimaliseren en sluiten af met praktische hulpmiddelen zoals checklists en actieplannen, specifiek voor uw klant- en marktsituatie. Onze passie en professionaliteit in training, gericht op directe verkoopresultaten, worden versterkt door na-training ondersteuning, waardoor een uitgebreide professionalisering van uw verkoopvaardigheden wordt gewaarborgd.

Bewezen succesvol

Het succes van onze verkooptrainingen bij Verkooptrainingen.com is diep geworteld in vier essentiële principes.

  • Ten eerste zijn onze trainingen sterk praktijkgericht, waarbij we bouwen op de rijke ervaring van onze trainers die zelf hoge posities in het commerciële veld hebben bekleed. Dit betekent dat u leert van mensen die daadwerkelijk de uitdagingen en successen van de verkoopwereld hebben ervaren.
  • Ten tweede richten we ons op het behalen van tastbare resultaten door het balanceren van theorie en praktijk, met een nadruk op het toepassen van wat geleerd is in realistische verkoopsituaties. Onze methodiek daagt deelnemers uit om hun grenzen te verleggen, altijd met het doel om niet alleen nuttig maar ook effectief te zijn in hun verkooprol.
  • Tot slot benadrukken we het belang van betrokkenheid van leidinggevenden bij het traject, zodat wat geleerd is, daadwerkelijk wordt geïntegreerd en toegepast in de praktijk.

De kleine groepsgroottes verzekeren persoonlijke aandacht en ruimte voor interactie, terwijl de diversiteit van deelnemers uit verschillende sectoren bijdraagt aan een rijke leerervaring.

Trainers:

robert hamminga verkooptrainingen

Robert Hamminga is een ervaren professional in commercieel verandermanagement, bekend om zijn heldere en doortastende aanpak. Zijn carrière omvat het leiden van talrijke projecten sinds 2001, waarbij hij bedrijfsprocessen kritisch evalueert en optimaliseert. Robert combineert passie met gedrevenheid, eigenschappen die essentieel zijn voor succesvolle ondernemers en consultants.

Expertisegebieden

Robert Hamminga’s expertisegebieden omvatten een breed spectrum aan commerciële disciplines.

  • Hij is gespecialiseerd in het ontwikkelen en vormgeven van strategische en tactische bedrijfsprocessen die de kern vormen van succesvolle ondernemingen. Zijn kennis strekt zich uit tot het creëren van effectieve online verkoopstrategieën die inspelen op de digitale marktbehoeften.
  • Daarnaast is hij bedreven in interim-management, waarbij hij veranderingsprocessen binnen bedrijven op zowel management- als directieniveau leidt en vormgeeft.

Deze vaardigheden stellen hem in staat om organisaties te ondersteunen bij het navigeren door complexe commerciële landschappen, met een duidelijke focus op het realiseren van commercieel succes.

Achtergrond

Met een solide achtergrond in rechten en ervaring als officier bij de Koninklijke Landmacht, heeft Robert een indrukwekkende carrière in sales en marketing opgebouwd. Hij heeft leidinggevende posities bekleed bij prominente bedrijven zoals Robey, TeleMedia, en Telfort, waar hij grote verkoop- en serviceteams aanstuurde. Als senior partner bij RedFoxBlue en succesvol ondernemer in de internetsector, brengt Robert een rijke ervaring in salesstrategie, media, en recruitment naar de verkooptrainingen, waarbij hij zijn praktische kennis deelt om salesprofessionals te ontwikkelen.

Passie

Robert’s keuze voor het ondernemerschap is geworteld in zijn sterke motivatie en de diepgaande kennis die hij graag in een bredere context wil toepassen. Zijn doel is om ondernemingen proactief te ondersteunen bij hun managementactiviteiten, met speciale focus op het formuleren van commerciële doelstellingen en het ontwikkelen van verkoopvaardigheden. Dit alles met het uiteindelijke doel om het commerciële succes van deze ondernemingen te optimaliseren.

Trainingservaring

Robert combineert zijn uitgebreide ervaring als trainer met een schat aan praktijkkennis, waardoor hij de theoretische concepten van management en verkoopprogramma’s met levende voorbeelden verrijkt. Deze unieke combinatie stelt hem in staat om de brug tussen theorie en praktijk op een begrijpelijke en toepasbare manier te slaan, waardoor cursisten niet alleen leren wat de beste praktijken zijn, maar ook hoe ze deze in hun dagelijkse werkzaamheden kunnen integreren.